Μικροβιολογικό Εργαστήριο Κουριώτη

Project Info

  • Category :
  • Client : Μικροβιολογικό Εργαστήριο Κουριώτη
  • Website : https://kouriotismikroviologiko.gr
  • Share :

Project Details

Στη DMI Digital, είμαστε χαρούμενοι για την πρόσφατη δημιουργία μας – την ιστοσελίδα για το σύγχρονο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Εμμανουήλ Κουριώτη στο Άργος. Απαντώντας στις ανάγκες του κυρίου Κουριώτη, σχεδιάσαμε μια ευρύτατα προσβάσιμη ιστοσελίδα, η οποία συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές για τους ΑμεΑ και ικανοποιεί τα κριτήρια του ΕΣΠΑ.

Η ιστοσελίδα εστιάζει στην παρουσίαση του εργαστηρίου και των υπηρεσιών που προσφέρει, περιλαμβάνοντας στοιχεία επικοινωνίας, ενσωματωμένο χάρτη Google για τη διευκόλυνση των επισκεπτών και μια γκαλερί με φωτογραφίες που αναδεικνύουν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις. 

Επιπρόσθετα, με την επιτυχία της ιστοσελίδας στους τεχνικούς ελέγχους, η ιστοσελίδα έλαβε έγκριση για συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποτελώντας ένα σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα μας.

Τέλος, αναλάβαμε και τη φιλοξενία της ιστοσελίδας (Web Hosting), προσφέροντας μια ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση για τον κύριο Κουριώτη. Αυτό το project αντιπροσωπεύει την αφοσίωση μας στην κατασκευή ποιοτικών, προσβάσιμων και καλαίσθητων ιστοσελίδων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας.

 

Άλλα projects