Αrgolida Planet

Project Info

Project Details

Η εταιρεία μας ανέλαβε την ολοκληρωμένη υποστήριξη του Argolida Planet, ενός από τα πρώτα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης της Πελοποννήσου που καλύπτει την επικαιρότητα του Νομού Αργολίδας. Ο ιστότοπος λειτουργεί ταυτόχρονα ως οδηγός της πόλης, προσφέροντας πληθώρα πληροφοριών για προορισμούς, προτάσεις και άλλα θέματα.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία του ψηφιακού μέσου, αναλάβαμε τον σχεδιασμό, την παραγωγή και τη συνεχή υποστήριξη του ιστοτόπου, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία και εξυπηρέτηση των χρηστών του. Παρέχουμε επίσης την υπηρεσία φιλοξενίας (web hosting) για τον ιστότοπο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics, το Argolida Planet συγκεντρώνει σημαντική επισκεψιμότητα, ξεπερνώντας σταθερά κάθε μήνα τους 100.000 χρήστες (αναγνώστες) και συνολικά τις 250.000 επισκέψεις (προβολές σελίδων).

Επιπρόσθετα, διαχειριζόμαστε τη ροή ειδήσεων του ιστότοπου και την παρουσία του Argolida Planet στα social media. Αναγνωρίζοντας την πανίσχυρη απήχηση των κοινωνικών δικτύων, έχουμε αναλάβει την ενεργή διαχείριση των λογαριασμών του Argolida Planet στο Facebook και στο Instagram. Μέσα από στρατηγικά καλά σχεδιασμένες ενέργειες, καταφέρνουμε να αυξάνουμε συνεχώς την αναγνωρισιμότητα του brand, την εμβέλεια των posts και την επαφή με την κοινότητα των αναγνωστών.

Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το Argolida Planet να ξεχωρίζει ως ένας αξιόπιστος, ενημερωμένος και δυναμικός οδηγός για την Αργολίδα, αποτελώντας ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.

Το έργο μας δεν περιορίζεται μόνο στην διαχείριση του ιστοτόπου και των κοινωνικών δικτύων. Έχουμε επίσης αναλάβει τον σχεδιασμό των μακετών στο 80% των επιχειρήσεων που προβάλλονται στο Argolida Planet. Η δημιουργικότητα και η επαγγελματική μας προσέγγιση αποτυπώνονται σε κάθε μακέτα, δημιουργώντας ξεχωριστές και ευχάριστες εμπειρίες για τους χρήστες, είτε πρόκειται για προβολή σε κινητά, είτε σε υπολογιστές και laptops.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε αποτελεσματικές και ελκυστικές εικόνες που καθιστούν την επίσκεψη στο Argolida Planet μια αξέχαστη εμπειρία για τους χρήστες, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την εικόνα και την αξιοπιστία των επιχειρήσεων που προβάλλονται στον ιστότοπο. Είναι μια τιμή για εμάς να συνεργαζόμαστε με το Argolida Planet και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της ψηφιακής παρουσίας του, προσφέροντας ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις διαρκώς εξελισσόμενες απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής.

 

 

 

Case Result

Aimply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.Aimply dummy text of the printing and typesetting indusn the industry’s standard.

Άλλα projects