Άστρο Μάρκετ

Project Info

Project Details

Στη DMI Digital, αναλάβαμε τον σχεδιασμό της εταιρικής ιστοσελίδας του Άστρο Μάρκετ, ενός από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά πολυκαταστήματα στην Αργολίδα. Με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στην αγορά, το Άστρο Μάρκετ βρίσκεται στο 5ο χλμ Άργους – Ναυπλίου και αποτελεί ένα ορόσημο για την περιοχή.

Με την άψογη συνεργασία του ιδιοκτήτη Γιάννη Μποζιονέλου, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που παρουσιάζει το προφίλ της επιχείρησης, τις συνεχείς προσφορές και άλλα σημαντικά στοιχεία, παρέχοντας στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες επικοινωνίας και έναν συνδεσμό προς τον χάρτη της Google για την εύρεση της τοποθεσίας.

Ωστόσο, δεν σταματήσαμε εκεί. Στη συνέχεια αναλάβαμε την σχεδίαση των γραφικών για την παρουσία του Άστρο Μάρκετ στα social media, καθώς και την κειμενογράφηση και τη δημιουργία advertorials για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το επόμενο βήμα στην πορεία μας ήταν η σχεδίαση ενός σύγχρονου e-shop, το οποίο ενσωματώθηκε άψογα στην ιστοσελίδα. Το νέο e-shop δίνει στους πελάτες την δυνατότητα να αγοράζουν με ασφάλεια υψηλής ποιότητας έπιπλα και είδη σπιτιού σε ανταγωνιστικές τιμές, από την άνεση του σπιτιού τους.

Το Άστρο Μάρκετ έχει τώρα δύο διαφορετικές ψηφιακές πλατφόρμες σε μία ιστοσελίδα: μια που παρουσιάζει το προφίλ της επιχείρησης, την gallery με τις εικόνες και τα τελευταία νέα του καστήματος και μια άλλη που επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν τα προϊόντα τους online.

Η ομάδα μας είναι περήφανη για τη συμβολή της στη μετατροπή του Άστρο Μάρκετ σε μια ισχυρή ψηφιακή παρουσία και είμαστε αισιόδοξοι ότι η νέα ιστοσελίδα και το e-shop θα συμβάλλουν σημαντικά στην επέκταση της επιχείρησης και στην προώθηση της ανάπτυξής της.

Στη DMI Digital, είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε νέες προκλήσεις και να συνεργαστούμε με επιχειρήσεις που αναζητούν να αναβαθμίσουν την ψηφιακή τους ταυτότητα. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του project, αναλάβαμε επίσης τη φιλοξενία της ιστοσελίδας του Άστρο Μάρκετ (Web Hosting), διασφαλίζοντας ότι είναι πάντα διαθέσιμη για τους επισκέπτες και λειτουργεί ομαλά.

Έχοντας συνειδητοποιήσει την ανάγκη για απόλυτη ασφάλεια, ειδικά όταν πρόκειται για συναλλαγές μέσω e-shop, προχωρήσαμε στην εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων ασφάλειας. Με την υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογιών κρυπτογράφησης και την εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών για την προστασία των δεδομένων, εξασφαλίσαμε ότι οι συναλλαγές των πελατών είναι ασφαλείς.

Στη DMI Digital, θεωρούμε ότι η ασφάλεια των συναλλαγών είναι εξίσου σημαντική με την παροχή ενός ελκυστικού και λειτουργικού σχεδιασμού ιστοσελίδας. Έτσι, αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο και προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία, σε όλες τις πτυχές της ψηφιακής τους παρουσίας.

Άλλα projects